Naar inhoud
Gemeente Mol

Zwangerschapsyoga: avond - afgelast uit voorzorg voor het Coronavirus

Cursus & workshop
Zwanger? Tijdens de zwangerschap heeft je lichaam extra aandacht en zorg nodig om het nieuwe leven dat je draagt te voeden én om jezelf energiek en ontspannen te blijven voelen. Zwangerschapsyoga biedt de combinatie aan van zachte, eenvoudige yoga met fysieke en mentale voorbereiding op de bevalling en de geboorte van je kindje. Deze oefeningen en houdingen zijn aangepast voor het zwangere lichaam. Dit is heel verschillend van gewone yoga!

Waarom zwangerschapsyoga?

Zwangerschapsyoga werkt via ademhaling en ontspanning. Dit biedt een enorme hulp bij de fysieke uitdagingen van je zwangerschap maar ook bij de arbeid, de geboorte en het moederschap. Het brengt rust in zowel je lichaam als geest doordat je fysieke en emotionele spanningen steeds beter kan loslaten. Je geniet samen met je baby. Er is ook één partnerles waarbij jullie samen mogelijkheden kunnen verwerven om in vertrouwen en op een positieve manier de bevalling te kunnen aangaan.

Zwangerschapsyoga is:

- Zorg dragen voor het nieuwe leven

- Ontspanning en ME-time

- Voorbereiding op de bevalling

- Stabiliseren en versterken van rug en bekken

- Leren omgaan met kwaaltjes en spanningen

- Bewust worden van jouw mogelijkheden ...

- Voor alle zwangere vrouwen: pril zwanger of al verder in de zwangerschap, welkom!

Er is geen kennis van yoga nodig. De houdingen en oefeningen zijn heel zacht en eenvoudig, wat maakt dat het voor iedere vrouw haalbaar is. In combinatie met mijn kennis en ervaring als doula wens ik via deze zwangerschapsyoga meer vrouwen voor te bereiden op de bevalling, zodat ze in vertrouwen en vanuit eigen kracht samen met eventuele partners hun kindje kunnen verwelkomen. Van harte welkom!

De reeks bestaat uit 10 wekelijkse lessen, telkens van 19 tot 20.30 uur. Alle data: 23-30 april, 7-14-28 mei, 4-11-18-25 juni, 2 juli en 9 juli als reserve. Er is ook een reeks in de voormiddag van 10 tot 11.30 uur.  

Voor meer info ziehttp://www.involleverwachting.be/zwangerschapsyoga/
Inschrijven viahttps://goo.gl/forms/VJu59u2HCoDA8ZyG3