Wandelen voor Kom op tegen Kanker 1 000 km 4 teams Mol

Sportdienst

Sport, Natuur & landschap, Wandelen

Wandel mee ten voordele van Kom op tegen Kanker op het mooie parcours vanaf jeugdkamp De Maat. Steun de Molse teams die deelnemen aan de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker.  Wandelaars hebben de keuze uit afstanden van 3, 6, 7 of 9 kilometer. Starten kan tussen 12 en 15 uur. Ook je trouwe hond mag mee.

Info wandelparcours:

• 3 en 6 km geschikt voor buggy en rolstoel;
  • 6 - 7 - 9 km met fotozoektocht voor kinderen tot 12 jaar, met leuke prijzen;
  • 6 - 7 - 9 km met drankstop tot 16 uur;
  • bij alle afstanden zijn honden aan de leiband toegelaten.

Inschrijven voor het eten best voor 15 januari of tot het aantal plaatsen volzet is.

Vuurkorven, een jeneverbar en buitenkeuken, heerlijke erwtensoep... zorgen ongetwijfeld voor een gezellige wintersfeer op De Maat.

De buitenkeuken is open vanaf 15 uur: friet, appelmoes, kip of veggieburger voor alle ingeschreven deelnemers.

Kaarten zijn te koop bij de 32 fietsers van de vier Molse teams en bij het Mols comité KotK, tegenkanker@gemeentemol.be, 014 33 05 03.