Naar inhoud
Gemeente Mol

Songsvandievanongs

Toneelkring Ootello Ezaart

Concert

Voor de derde keer op rij brengen we met onze Ootelloband ode aan muziek die ons nauw aan het hart ligt. Na ons eerbetoon aan de kleinkunst en foute muziek gaan we deze zomer met ‘songsvandievanongs’ op zoek naar de roots van de Vlaamse pop & rock. We nemen we je mee op een muzikale gezondheidsreis die zonder pardon alle stress het lijf uitjaagt door haar bijzonder aanstekelijke werking voor ledematen, stembanden en het geheugen.

Op zaterdag 13 augustus en zondag 14 en 28 augustus ontvangen we je graag op ons zonnig zomerterras om samen te genieten van de vele onvergetelijke songs van die van ongs: van Will Tura tot Raymond, van Axelle Red tot Vaya Con Dios, van de Kreuners tot Clouseau, van Ann Christy tot Natalia...

Warm je thuis wel even op met wat doordeweekse gymnastiekoefeningen want als onze Ootelloband de registers opentrekt dan gaat het er best hevig aan toe met aan de drum Paul Janssen, aan de gitaar Gert Motmans, aan de basgitaar Dries Van Der Werf, aan de akoestische gitaar Kris Mermans, aan de toetsen Lesley Boonen, op trompet Bart Belmans & Steven Sannen, op trombone Boris Engelen, op tenorsax Sebastian Verstraeten, aan de zang Bas Van Olmen, Marc Bastiaens, Jan Moons, Julie Moons, Kaat Swinnen, Emma de Bakker en Petra Caerts en last but not least aan de PA Ronald Buersens.

Zorg dat je erbij bent! There Will Be No Next Time!