Naar inhoud
Gemeente Mol

Golf iets voor u? Natuurlijk!

Kempense Golf Club

Sport

Ben je benieuwd of de golfsport iets voor je is? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor elke gelegenheid? Informeer dan naar snel naar het Golf Stappenplan: een speciaal lespakket voor beginners waarmee snel en tegen een zeer aantrekkelijke prijs kennis gemaakt kan worden met de golfsport en waarin onder deskundige begeleiding het basis diploma voor golfers behaald kan worden.

Het Golf stappenplan is een all-in programma dat wordt gegeven in sociale groepslessen onder leiding van een erkende PGA professional. Het programma bevat in totaal ruim tien uur les: 3 lessen van 1,5 uur op de driving range en putting green en daarnaast ga ja 3 maal 2 uur de golfbaan op om direct baanervaring op te doen. Aan het eind van de lessen kan je op de club zowel het theoretisch als praktische golfexamen afleggen. Mits het behalen van positieve resultaten geeft dit zogenaamde golfvaardigheidsbewijs je toegang tot de meeste golfbanen in Europa.

Al het noodzakelijke materiaal krijg je gedurende het Golf Stappenplan gratis ter beschikking tijdens de lesuren. Bovendien mag je gedurende de lesperiode onbeperkt en gratis gebruik maken van alle oefenfaciliteiten (driving range en putting green).

Dagen: zaterdag

  • 23 en 30 september, 7 oktober van 10.30 tot 12 uur
  • 14, 21 en 28 oktober van 15 tot 17 uur

 

Downloads