Eclairs of roomsoezen hebben een rijke geschiedenis in de Franse patisserie. Wij leren de lekkerste soorten zelf maken!
Van klassiekers met vanille- of koffievulling, tot meer gewaagde creaties in verschillende smaken: we versieren ze met originele en kleurrijke toppings!
Van klassiekers met vanille- of koffievulling, tot meer gewaagde creaties in verschillende smaken: we versieren ze met originele en kleurrijke toppings!
Wanneer
-
Woensdag 26 februari 2025 van 13 tot 17 uur
Locatie
Keuken Gibbo Galbergen
Don Boscostraat 37-39, 2400
Mol
Prijs
45 euro
UiTPAS met korting:
9 euro
Inschrijven
Inschrijven tot en met dinsdag 25 februari 2025
Schrijf je in
Contact
- E-mailadres
- divogemol@gmail.com
- Tel.
- 0490 43 99 38
- Website
- httwww.vzwdivogeacademy.be/
Organisatie
VZW DIVOGE
Bijlagen
-
Flyer223,9 Kb png