We ontdekken de verschillende smaken van meel, tarwe, spelt en andere graansoorten. We experimenteren met zaden, noten en zelfs gedroogde vruchten. Je komt te weten welke werkwijzen en smaken jou het meest liggen.
Voor onze eigen broodjes gebruiken we gist. Onze broodjes rijzen, daarna bakken we ze af. Zodra onze broodjes klaar zijn, kunnen we proeven. Echte warme bakkers nemen hun tijd.
Voor onze eigen broodjes gebruiken we gist. Onze broodjes rijzen, daarna bakken we ze af. Zodra onze broodjes klaar zijn, kunnen we proeven. Echte warme bakkers nemen hun tijd.
Wanneer
-
Woensdag 26 maart 2025 van 18 tot 22 uur
Locatie
Keuken Gibbo Galbergen
Don Boscostraat 37-39, 2400
Mol
Prijs
45 euro
UiTPAS met korting:
9 euro
Inschrijven
Inschrijven tot en met dinsdag 25 maart 2025
Schrijf je in
Contact
- E-mailadres
- divogemol@gmail.com
- Tel.
- 0490 43 99 38
- Website
- www.vzwdivogeacademy.be/
Organisatie
VZW DIVOGE
Bijlagen
-
Flyer223,9 Kb png