Maand van de markt

April is ‘Maand van de Markt’! We zetten de hele maand lang onze wekelijkse dinsdagmarkt en de zondagse dieren- en boerenmarkt in de kijker. Bovendien maak je bij elke aankoop kans op een marktbon of de hoofdprijs, een elektrische fiets! Je herkent de deelnemers aan de affiche ‘Maand van de Markt’ die ophangt in hun kraam.

De wedstrijd start op dinsdag 2 april. Je kan dus deelnemen bij de marktkramers op dinsdag 2, 9, 16, 23 en 30 april. Op zondag kan je deelnemen op 7, 14 en 21 april.

Hoe deelnemen?
Bij elke aankoop bij een deelnemende handelaar ontvang je een kraslot. Hiermee kan je een prijs winnen. Je kan 3 verschillende dingen krassen:
1. Helaas, u hebt niet gewonnen.
2. Proficiat, u maakt kans op een pakket marktbonnen.
3. Proficiat, u maakt kans op de provinciale hoofdprijs.

Kras je nummer 2 of 3? Surf dan naar www.maandvandemarkt.be en laat je je gegevens achter in het online formulier. Begin mei trekt onze dienst lokale economie en de provincie Antwerpen de gelukkige winnaars. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Veel succes!

Daarnaast zorgen we ook voor extra kinderanimatie! Op zondag 7 en 14 april kunnen de kinderen zich uitleven op het springkasteel. Dinsdag 2 en 9 april komt er iemand langs voor de mooiste glittertattoos en kindergrime.

Wanneer

  • Zondag 21 april 2024 van 8 tot 12 uur
  • Dinsdag 23 april 2024 van 8 tot 12 uur
  • Dinsdag 30 april 2024 van 8 tot 12 uur

Locatie

Wekelijkse markt
Rondplein z/n, 2400 Mol

Prijs

    Gratis toegang

Organisatie

Dienst lokale economie

Meer over dit onderwerp