Kermis Grote Jaarmarkt

De foorreizigers heten je welkom op hét event van het jaar: de kermis Grote Jaarmarkt! Je vindt de kermiskramen op het Rondplein, Santo Tomásplein, Corbiestraat en Lakenmakersstraat.

Eendjes vissen, gieren in te gekke attracties, smullen van heerlijk geurende smoutebollen, botsen in de botsauto’s,… wij zijn alvast fan! Met meer dan 90 kermisattracties is de Grote Jaarmarkt in onze gemeente hét kermisgebeuren van het jaar, waar klein en groot elke keer weer naar uitkijkt.

Op zaterdagnamiddag openen we de kermis officieel. Daarnaast is het ook uitkijken naar deze leuke momenten op de kermis:

- (On)beperkte Kermisdag: maandag 11 maart
Dankzij de inzet van heel wat foorreizigers krijgen personen met een beperking de kans om de kermis op eigen ritme te beleven. Deze kermisdag is een initiatief van de adviesraad voor personen met een beperking, de foorkramers en het gemeentebestuur. Deelnemers schrijven vooraf in.

- Familiedag: maandag 11 maart
Kom je op maandag 11 maart naar de Grote Jaarmarkt? Dan krijg je bij de meeste attracties korting of een extraatje. Het foorcomité organiseert dan een familiedag.

- Jaarmarkt: dinsdag 12 maart
Op dinsdagvoormiddag 12 maart slingert een extra grote markt, dé Jaarmarkt, door de centrumstraten. Je vindt de marktkramen tussen 8 en 12 uur in de Statiestraat (vanaf Laar tot Boomgaardstraat), Kloosterstraat (tussen Rozenberg en Statiestraat), Laar, Baron van Eetveldeplein, Graaf de Broquevillestraat tot Edmond Van Hoofstraat. Voor deze gelegenheid nemen ook marktkramers deel die je normaal niet op onze wekelijkse dinsdagmarkt vindt.

Wanneer

  • Zaterdag 9 maart 2024 om 14 uur
  • Zondag 10 maart 2024 om 14 uur
  • Maandag 11 maart 2024 om 16 uur
  • Dinsdag 12 maart 2024 om 11 uur

Locatie

Corbiestraat, Rondplein, Lakenmakersstraat
Corbiestraat zn, 2400 Mol

Prijs

    Gratis toegang

Organisatie

Dienst lokale economie

Activiteiten

Meer over dit onderwerp