Gemeentebestuur zoekt theatertechnicus

woensdag 30 augustus 2017

Het gemeentebestuur zoekt een theatertechnicus, niveau C. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Stuur je kandidatuur uiterlijk op 13 september 2017 (poststempel geldt als bewijs) naar het college van burgemeester en schepenen, personeelsdienst, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol of via mail aan vacature@gemeentemol.be.

Als theatertechnicus van ons cultuurcentrum maak je deel uit van een team van een zestal technische medewerkers. Samen met je collega’s sta je in voor het welslagen van de talrijke activiteiten op vlak van licht, geluid,… die jaarlijks doorgaan in ons cultuurcentrum. Je bent flexibel inzetbaar (ook avond- en weekendwerk) en je kan zelfstandig werken in deze dynamische en creatieve omgeving.

Diploma

Kandidaten moeten in het bezit zijn van een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs.

Solliciteren

Stuur jouw sollicitatiebrief uiterlijk op 13 september 2017 samen met je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma:

• per brief (poststempel geldt als bewijs) aan het college van burgemeester en schepenen, dienst personeelszaken, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol
  • via mail aan vacature@gemeentemol.be

Enkel volledige kandidaten worden aanvaard.

Selectieprocedure

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijk gedeelte (11 oktober 2017) en een mondeling/praktisch gedeelte (25 oktober 2017).

Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd.

Meer info: dienst personeelszaken, 014 33 09 46, vacature@gemeentemol.be