Gemeentebestuur zoekt administratief medewerker verkeersdienst

donderdag 10 augustus 2017

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds administratief medewerker verkeersdienst, vervangingscontract, niveau C. Interesse? Stuur dan ten laatste op 18 augustus 2017 je kandidatuur naar gemeentebestuur Mol, dienst personeelszaken, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Of via mail aan vacature@gemeentemol.be. Meer info vind je via www.gemeentemol.be > vacatures.

Als administratief medewerker bij de verkeersdienst ben je mee verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van deze dienst en de activiteiten bij het verkeerseducatief centrum, meer bepaald voor het ontvangen van de schoolgaande kinderen en deze op een educatieve manier verkeersles te geven. Wij zoeken iemand die zowel administratief onderbouwd is als iemand met feeling voor kinderen.

Voorwaarden

Kandidaten moeten in het bezit zijn van een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs.

Interesse?

Stuur ten laatste op 18 augustus 2017 je sollicitatiebrief samen met:

• je curriculum vitae en
  • een kopie van het gevraagde diploma

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

De schriftelijke proef vindt plaats op 5 september 2017, de selectiegesprekken op 12 september 2017.

Als je in aanmerking komt, nodigen we je via mail uit.

Meer info: personeelsdienst, 014 33 09 46, vacature@gemeentemol.be