Nieuwe website ‘www.pennenzakkenrock.be’ online op 23 januari

woensdag 23 januari 2013

Op 23 januari lanceerden provinciebestuur Antwerpen en Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer de nieuwe website ‘www.pennenzakkenrock.be’. De inschrijvingen voor het grootste kinderfestival van België starten op 1 februari. De Romeo’s, Sam Gooris en Femke & The Big Sisters tekenden alvast present. Het aftellen naar 27 juni kan beginnen!

Donderdag 27 juni belooft weer een dag vol ambiance te worden met absolute topacts en randanimatie. De komende maanden volgen nog meer klinkende namen. Voor nieuws heet van de naald surf je dus best naar www.pennenzakkenrock.be. Naast het programma, vind je er ook alle praktische informatie terug en heel wat leuke foto’s van de voorbije edities. Neem zeker eens een kijkje.

Meer info: Pennenzakkenrock, info@pennenzakkenrock.be